Fönsterputs, Karlstad

Med rena fönster blir ditt hem ljusare och trevligare. Hos oss på Klarälven Städ AB är kvalité högprioriterat och vi utför kompletta fönsterputsningar i Karlstad. För oss är det viktigt att du som kund får vad du betalar för, därför arbetar vi med en ständig strävan efter perfekta resultat av felfrihet. Klinisk renhet är inget som går att fuska sig till, så låt oss hjälpa dig nästa gång dina fönster ska putsas.

Nya fönster går oftast inte att öppna emellan glasen. Istället putsas insidan och utsidan, vilket vi kallar för 2-sidors fönsterputsning. Om man kan öppna upp emellan glasen blir det en 4-sidors fönsterputsning. Somliga fönster har upp till tre glas som går att putsa på båda sidorna och då talar man om 6-sidors fönsterputsning.

Klarälven Städ AB – Fönsterputs för privatpersoner och företag i Karlstad

Vi på Klarälven Städ AB erbjuder professionellt utförda fönsterputsningar i Karlstad. Hos oss får du alltid ett fast pris, oavsett om det gäller fönstren hemma eller på företaget. Kontakta oss gärna så bokar vi in ett gratis hembesök och ser över en eventuell prisoffert för dig utifrån hur dina fönster ser ut.

Är du intresserad av våra fönsterputsningar i Karlstad så är du varmt välkommen till oss på Klarälven Städ AB!

Maila oss nu

Telefontider

Måndag-Fredag: 07:00 - 21:00
Lördag:: Stängt
Söndag:: Stängt