Fönsterputs, Hammarö

Ditt hem blir ljusare och trevligare med rena fönster. För oss på Klarälven Städ AB är kvalité högt prioriterat och vi utför fönsterputsningar i Hammarö. Det är viktigt att du som kund får valuta för pengarna, därför arbetar vi med en ständig strävan efter perfektion och felfrihet. Klinisk renhet är inget man kan fuska sig till, så låt oss hjälpa dig när det är dags för dig att putsa dina fönster.

Nya fönster som sätts in idag går oftast inte att öppna emellan glasen. Istället putsar man insidan och utsidan, vilket vi kallar för 2-sidors fönsterputsning. Är det så att man kan öppna upp emellan glasen blir det en 4-sidors fönsterputsning. En del fönster har tre glas som går att putsa på båda sidorna och då handlar det om 6-sidors fönsterputsning.

Klarälven Städ AB – Fönsterputs för hem och företag i Hammarö

Klarälven Städ AB erbjuder professionellt utförda fönsterputsningar i Hammarö. Hos oss får du alltid ett fast pris, vare sig det gäller fönstren hemma eller på företaget. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök och ser över en eventuell prisoffert för dig.

Är du intresserad av att veta mer om våra fönsterputsningar i Hammarö så är du varmt välkommen till oss på Klarälven Städ AB!

Maila oss nu

Telefontider

Måndag-Fredag: 07:00 - 21:00
Lördag:: Stängt
Söndag:: Stängt