Flyttstädning, Karlstad

Det ställs stora krav på en flyttstädning och de flesta slipper helst att lägga flera dagar på att städa när det finns ett nytt hem som man samtidigt ska ta hand om. Lika tidskrävande som det är, lika svårt är det att genomföra en komplett flyttstädning utan någon direkt erfarenhet.

Som bekant brukar flyttprocessen vara intensiv och är ofta förknippad med stress. Vi garanterar att flyttstädningen blir utförd enligt Mäklarsamfundets riktlinjer och vi lämnar alltid garanti på utförd städning.

Det ska inte bara vara rent för ögat, utan det ska också kännas rent. Klinisk renhet är inget man kan fuska sig till. Kvalitet är en av våra absolut största prioriteringar. Därför har vi en egen intern besiktning efter utförd städning och kommer även vara med vid hyresvärdens eller den nyinflyttades besiktning. Skulle det mot förmodan finnas någon anmärkning åtgärdar vi självklart eventuella missar utan extra kostnad.

Klarälven Städ AB flyttstädning i Karlstad – För kliniska resultat!

Klarälven Städ AB erbjuder professionellt utförd flyttstädning i Karlstad. Vi har öga för detaljer och utför fullständig städning av bostäder.

Vill du veta mer angående våra flyttstädningar i Karlstad är du varmt välkommen att kontakta oss på Klarälven Städ AB, så berättar vi mer om våra tjänster.

Maila oss nu

Telefontider

Måndag-Fredag: 07:00 - 21:00
Lördag:: Stängt
Söndag:: Stängt