Flyttstädning, Hammarö

Det ställs höga krav på en flyttstädning och de flesta slipper helst att behöva lägga flera dagar på att flyttstäda när det finns ett nytt hem som man samtidigt ska hinna ta hand om. Flyttstädning är tidskrävande och svårt att genomföra, speciellt att utföra en fullständig flyttstädning utan vana. Välbekant är att flyttprocessen oftast är intensiv och brukar vara förknippad med mycket stress.

Det ska inte bara vara rent för ögat, utan det ska också kännas rent. Klinisk renhet är inget man kan fuska sig till. Kvalitet är en av våra absolut största prioriteringar. Därför har vi en egen intern besiktning efter utförd städning och kommer även vara med vid hyresvärdens eller den nyinflyttades besiktning. Skulle det mot förmodan finnas någon anmärkning åtgärdar vi självklart eventuella missar utan extra kostnad.

Klarälven Städ AB – Flyttstädning i Hammarö för kliniska resultat

Klarälven Städ AB erbjuder professionellt utförd flyttstädning i Hammarö. Vi har öga för detaljer och utför kompletta städningar av bostäder med Mäklarsamfundets rekommendationer som utgångspunkt. Vi lämnar alltid garanti på varje utförd städning.
Vill du veta mer angående våra flyttstädningar i Hammarö är du varmt välkommen att kontakta oss på Klarälven Städ AB, så lägger vi fram ett förslag som passar dig.

Maila oss nu

Telefontider

Måndag-Fredag: 07:00 - 21:00
Lördag:: Stängt
Söndag:: Stängt